Brands&Bears comunica pe gustul femeilor si nu numai

Brands&Bears impreuna cu URSUS Breweries lanseaza prima bere cu aroma de fructe din Romania. Noul produs, REDD's Fresh, extinde portofoliul de produse URSUS Breweries cu o noua categorie de bere- "flavored beers".

Intentia REDD's este de a aduce un plus pe piata berii din Romania. Delimitarea valorilor noului brand, se face prin calitatea si originalitatea retetei, gustul unic si posibilitatea pe care o ofera consumatorului de a-si satisface nevoia de schimbare. Universul Redd`s este unul premium, plin de culoare si veselie, special si neconventional.

Campania de comunicare a noului brand a fost sarcina Brands&Bears, conceptul castigator fiind "Joy of life" descris prin bucurie, culoare si placerea de a fi alaturi de prieteni. Cu alte cuvinte: Subiecte sunt peste tot. Povestile conteaza! Si numai REDD's le face cu adevarat memorabile. Redd`s transforma intamplarile in povesti atat de importante incat merita cu adevarat sa fie impartasite, expuse cu fast si un loc de prima pagina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related