[AdLife] Ema Prisca: "Am chiulit de la lucrul manual in scoala generala pentru ca ma enerva profesoara. Facea dezacorduri."

[AdLife] Ema Prisca: "Am chiulit de la lucrul manual in scoala generala pentru ca ma enerva profesoara. Facea dezacorduri."

Pana sa devina publicitar, Ema Prisca (Creative Director, Grey-G2) a schimbat multe cariere, mai ales liberale. Doctor imaginar si consilier de cariera fara voie de la gradinita pana in generala, revolutionara a liceului in '90, olimpica la romana, rockerita (si nu depeshista!), reporter pe teren. Ema era fata cu care te intalneai pe hol cand erai dat afara din clasa. Si tipa cu care seara puteai bea o bere in Club A. Azi la AdLife spune cum a facut trecerea spre publicitate si cum mentine relatia vie de 12 ani.

Numar de primaveri creative: 12 ani si ceva.

Am copilarit pe strazile din Tecuci, Bacau, Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Radu Grecu
acum 12 ani
nu m-am putut abtine sa nu comentez: call me crazy dar lucru manual eu l-am facut in generala in cls a-2-a. domnisoara, tu nici nu stiai cu ce se mananca dezacordurile, daramite sa te deranjeze in asa hal incat sa chiulesti, repet in clasa a-2-a!


Branded


Related