Interactions lanseaza aplicatia "Flirt sau Flit" pentru Clickshop

Cu ocazia apropierii Valentine’s Day si a lansarii profilului Timeline pentru toti utilizatorii, Interactions si Clickshop - mall online din portofoliul Romtelecom - au lansat aplicatia "Flirt sau Flit" ce genereaza compatibilitatea dintre utilizator si prietenii acestuia de pe Facebook.

Dupa intrarea in aplicatie, utilizatorul alege un prieten din lista de pe Facebook cu care vrea sa-si masoare compatibilitatea, iar aplicatia genereaza un procent de compatibilitate intr-o simulare de Timeline si o fotografie de dimensiunile unui cover photo pentru Timeline ce contine imaginile de profil ale utilizatorului si ale prietenului selectat. In cazul in care procentul este de 100%, utilizatorul castiga un voucher de 100 de lei ce poate fi folosit la cumparaturi de minim 350 de lei pe site-ul clickshop.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related