Revista online lansata de BORTUN – OLTEANU pentru cei interesati de inovatia in cultura

Agentia de relatii publice BORTUN - OLTEANU a lansat revista online SUB25 ce abordeaza manifestari ale creativitatii in cultura urbana, din subiecte subiecte precum arta, moda, fotografie, film, muzica, spectacole, informeaza un comunicat emis de BORTUN – OLTEANU. Revista isi propune sa ofere continut pentru cei interesati de inovatia in cultura - imagistica tineretii si adolescentei, trendurile emergente in spatiul urban, importurile de concepte culturale si geneza lor.

"Dorinta a fost sa facem un site plin de lucrurile pe care le cautam si iubim zilnic in jur, fie ca tin de arte, jocuri sau moda. Vrem sa descoperim si sa incurajam tineri inca necunoscuti – fie ca sunt cei care scriu sau cei despre care se scrie – si sa exploram mai in adancuri munca celor pe care-i stim deja. Ne-a bucurat ca la scurt timp dupa ce site-ul a fost pus online am primit mesaje de la fotografi care ne trimiteau link-uri cu portofoliul lor, semn ca au inteles ce facem", spune Gabriela Piturlea (Editor, SUB25).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related