Timisoreana si Ciucas intra in portofoliul GMP Advertising

Ursus Breweries a finalizat procesul de selectie a agentiei de creatie pentru marcile Timisoreana si Ciucas, inceput in luna august a anului trecut, cu alegerea agentiei GMP Advertising, anunta un comunicat emis de GMP PR. La pitch au fost invitate ale 7 agentii.

Selectia face parte dintr-un proces mai amplu de consolidare a serviciilor de creatie si publicitate pentru marcile companiei. Incepand cu luna aprilie, Mihai Barsan este noul Vice Presedinte de Marketing al companiei Ursul Breweries, inlocuindu-l pe Grant McKenzie, care conduce echipa de marketing a subsidiarei SABMiller din Republica Ceha, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related