[Vox Pop] Catena vs. Profi. Parerea mea.

[Vox Pop] Catena vs. Profi. Parerea mea.

Cum a venit primavara, cum ne-am luat camera si microfonul si am iesit in parc sa stam la taclale cu consumatorii de publicitate. Si cum noi cutreieram nu doar culmile, ci si tenebrele publicitatii romanesti si internationale, de data asta am adus in discutie doua povesti din istoria recenta a advertisingului autohton: comunicarea Catena si comunicarea Profi.

Fara prea multe detalii, stiam ca ne asteapta ceva maret. De multe ori realitatea profesionistilor si a celor care cunosc domeniul e foarte diferita de cea a omului care zapeaza, stapan pe canalele si timpului liber. Si chiar asa s-a intamplat. Ne asteptam ca majoritatea sa fie agasata sau socata de cele doua abordari. Dar dupa cateva discutii ne-am dat seama ca intrebarea care ar trebui pusa nu este "care dintre reclame vi se pare mai proasta?", ci "ce ati alege dintre cele doua?". Pentru ca multi intervievati erau de parere ca ambele sunt bune.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related