Volksbank intra in portofoliul Media Direction

Media Direction, agentia de media din cadrul grupului BBDO Romania, anunta adaugarea brandului Volksbank la portofoliul de clienti. Contul a fost castigat in urma unei licitatii in cadrul careia au fost prezentate propuneri de dezvoltare si implementare a strategiei de media si de integrare a comunicarii.

Colaborarea dintre Media Direction si Volksbank a fost inaugurata la inceputul lunii aprilie si va fi coordonata din partea clientului de Alfred Borcan, Director de Marketing Volksbank.

"Ne bucuram ca vom face echipa cu Volksbank pentru viitor. Vorbim despre una dintre bancile cu cea mai proaspata comunicare din acest moment, iar proiectele speciale propuse de noi au raspuns provocarii lansate. Asteptati-va la lucruri... neasteptate, genul de proiecte care se intampla cand pui laolalta un advertiser cu mintea deschisa si o agentie cu un puternic ADN creativ", spune Roxana Panturoiu, Client Service Director Media Direction.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related