Aplicatia de Augmented Reality Orange Explorer, creata de HyperActive si Mobile Works

Aplicatia de Augmented Reality Orange Explorer, creata de HyperActive si Mobile Works

HyperActive si Mobile Works au realizat aplicatia pentru mobil pe baza de Augmented Reality - Orange Explorer ca parte a comunicarii programului Orange Young si a site-ului Nelimiteaza-te.ro, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Initiative a realizat strategia de comunicare si gestioneaza componenta media care include social media, display advertising, Facebooks Ads, panouri OOH, animatii pe plasmele de la metrou si TV screens in Bucuresti, panouri la metrou, proiecte speciale si proiecte in presa.

"Orange Explorer este printre primele concepte de aplicatii mobile din Romania care are ca punct central tehnologia Augmented Reality prin intermediul careia sunt redate in mod spectaculos elemente grafice animate. Aplicatia a fost gandita ca un portal sub care vor fi lansate mai multe activari ce vor rula simultan, fiecare dintre acestea nisate pe un anumit target si concept si fiecare cu propria sa promovare si mecanica", a declarat Ersilia Baragan (Mobile Marketing Specialist Mobile Works).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related