Beneficiile ceaiului verde, exploatate intr-o campanie pentru Lipton

GolinHarris a creat campania de PR pentru Lipton in cadrul careia bloggerii Simona Tache, Cristina Bazavan, Andreea-Mihaela Retea, Andrei Hadean, Cabral si Andreea Ibacka au vorbit despre experienta lor cu ceaiul verde, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania a debutat in luna aprilie si s-a incheiat in luna iunie.

"Misiunea noastra a fost de a crea un mesaj original si de impact care sa provoace o discutie fundamentata despre beneficiile ceaiului verde. Studiul a fost una dintre componentele esentiale ale campaniei pentru ca am vrut sa aflam care este relatia romanilor cu ceaiul verde, o bautura savurata din cele mai vechi timpuri, dar mai putin consumata in Romania", a declarat Monica Botez - Head of Corporate Division GolinHarris Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related