Comentariu sportiv format din diminutive, in spotul de promovare a aplicatiei Dolce Mobile TV

Ilustrand cum "Tensiunea competitiilor sportive e mai mica pe un ecran mai mic", un spot care promoveaza aplicatia de mobile Dolce TV de la COSMOTE si Romtelecom prezinta un meci de box comentat cu ajutorul diminutivelor: "Schimbulet rapid de pumnisori in ringulet, loviturici puternice la fatuca si costite, iata o directuta de dreapta care il baga in cordulete, seriuta de pumnisori la ficatei si splinuta siii un croseut de stanguta pune capat meciuletului! A mancat bataita…".

"Cu totii traim intens drama si suspansul care se creeaza in timpul competitiilor sportive sau al filmelor de actiune, nu-i asa? Ce ar fi daca aceasta doza dramatica suplimentara ar putea fi redusa, fara a afecta insa placerea de a ne uita la TV? Romtelecom si COSMOTE au lansat recent un serviciu inovativ care transforma semnificativ raportarea la modul in care ne uitam la televizor. Dolce Mobile TV powered by COSMOTE este acum disponibil pentru toti cei care doresc sa aiba la indemana emisiunile TV preferate atat acasa, cat si in deplasare!" este mesajul care apare in descrierea clipului postat pe canalul de YouTube COSMOTE Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related