Sambata la ADfel proiectam superproductiile Epic Film Fest powered by Samsung Galaxy Beam

Sambata la ADfel proiectam superproductiile Epic Film Fest powered by Samsung Galaxy Beam

Sambata asta, pe 18 august, in cadrul celei de-a saptea editii ADfel, evenimentul de branded entertainment organizat de IQads, in perioada 13-19 august, la Fabrica, ajungem pe culmile epicului cu filmele pe care comunitatea IQads le-a inscris in cadrul "Epic Film Fest". Voi v-ati votat preferatii, noi am supus filmele lor needitate la un tratament epic, iar sambata va aratam trailerele epocale care au rezultat.

Participantii au inscris clipuri filmate cu telefonul, needitate, dar cu atat de mult potential incat le-ar impartasi prietenilor. Publicul si juriul profesionist si-au desemnat preferatele, iar acestea au fost transformate de catre echipa IQads in trailere pentru filme profesioniste. Sambata urmeaza sa vedeti cum pisici, catei sau nepoate devin protagonistii unor superproductii epice.

Daca va uitati cu atentie in terasa o sa vedeti ca proiectia nu putea fi realizata fara ajutorul unui Samsung Galaxy Beam de proportii considerabile. Nu in ultimul rand, nu uitati sa va inscrieti fotografiile facute cu telefonul la Epic Poster Generator ca sa va demonstram cum se transforma pozele in postere marete.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companieiBlue Ideaface parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related