Au inceput inscrierile in cadrul competitiei Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

Au inceput inscrierile in cadrul competitiei Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

S-a dat startul inscrierilor in cadrul competitiei Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam. Cei care isi doresc sa participe la concursul ce le poate transforma un simplu clip realizat cu telefonul intr-o productie epica se pot inscrie, pana pe 6 august 2012, pe platforma The Creator. Competitia isi propune sa ofere participantilor acelasi feeling transmis de Samsung Galaxy Beam, smartphone-ul cu proiector incorporat ultraslim, cu ajutorul caruia orice proiectie devine spectaculoasa.

Pentru a se inscrie, concurentii trebuie sa incarce pe  http://creator.iqads.ro/epicfilmfest clipuri pe care le-au realizat ei insisi cu telefonul, impreuna cu un titlu si o scurta descriere a clipului.

De la haioase la emotionante si de la obisnuite la nu-tocmai-cuminti, clipurile trebuie sa fie complet needitate si sa aiba durata cuprinsa intre 30 si 120 de secunde.

In perioada 7-15 august, lucrarile inscrise vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul format din profesionisti din film si advertising si reprezentanti ai Samsung si ai IQads si respectiv, juriul publicului, care voteaza online in cadrul platformei TheCreator si offline, in cadrul proiectiei celor mai bune filme epice.

Cele mai bune clipuri inscrise in competitie vor beneficia de un “tratament epic”, fiind transformate in trailere profesioniste si, ulterior, proiectate in premiera la ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, in perioada 13-19 august la Fabrica, in Bucuresti.

Proiectia celor mai bune filme din competitia Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam va avea loc sambata, pe data de 18 august.

In finalul competitiei vor fi acordate trei premii, in valoare de 3000, 2000 si 1000 de lei, celor mai bune filme  votate in competitia online si in cadrul proiectiei de la ADfel.

Regulamentul competitiei si brief-ul in forma completa sunt disponibile pe site-ul The Creator.  

Despre Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam este un smartphone lansat in 2012 la World Mobile Congress, adus de curand si pe piata din Romania. Este un smartphone ce are integrat un proiector ultraslim, cu o luminozitate de 15 lm, ce poate fi folosit chiar si in mediul exterior. Poti avea un cinema ad-hoc, la tine acasa, sau poti proiecta  high-definition o prezentare de afaceri. Samsung Galaxy Beam ruleaza pe platform Android 2.3 Gingerbread, cu un processor dual-core de 1.0 GHz.

Despre TheCreator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro , pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneRelated