Desperados a improscat terasa de la Fabrica cu vopsea la ADfel 2012

Desperados a improscat terasa de la Fabrica cu vopsea la ADfel 2012

Spiritul dement Desperados a fost dezlantuit inca o data la aceasta editie a evenimentului de branded entertainment ADfel in zilele de sambata si duminica, atunci cand berea cu gust de tequila a invitat participantii la Wild Paint Shooting. In fiecare seara, timp de o ora, fatada Fabrica a fost transformata intr-un playground interactiv de catre toti participantii din terasa, intr-o activare care combina videomappingul cu gamingul, participantii putand improsca peretii cu vopsea virtuala, in stilul nebun Desperados.

Participantii au spart bilele de metal ce contineau vopsea virtuala folosind sticla Desperados ce era controlata prin aplicatia Desperados Wild Paint Shooting (disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android). Cei de pe terasa au interactionat aruncand cu vopsea virtuala pe uriasa suprafata de joc in care Desperados a transformat fatada cladirii, prin videomapping.

Participantii care au fost dat alte culori fatadei din Fabrica au primit cate o bere Desperados pentru a continua petrecerea dementa.

Activarea a fost realizata cu sprijinul MStudio TV si Digital Labs.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related