Ultima seara de ADfel 2012

Ultima seara de ADfel 2012

Cea de-a saptea editie ADfel se apropie de final. Diseara, pe terasa Fabrica, cei prezenti vor avea parte de o atmosfera dictata de ritmurile cubaneze, spiritul wild si momentele epice.

Samsung Galaxy Beam va continua sa ofere un sentiment cat mai apropiat de cel al folosirii smartphone-ului cu proiector ultraslim incorporat prin intermediul activarii Epic Poster Generator. Participantii vor putea trimite si in ultima seara a evenimentului de branded entertainment fotografii realizate cu telefonul, iar acestea vor fi supuse unui tratament profesional si transformate in postere de film. De asemenea, tot ce se va proiecta in aceasta seara in cadrul ADfel va folosi un model de Samsung Galaxy Beam de dimensiuni considerabile, realizat special pentru eveniment.

Fatada Fabrica va fi transformata din nou intr-un playground interactiv pentru un joc in stilul nebun Desperados. Si diseara, timp de o ora, toti cei de pe terasa sunt invitati sa interactioneze si sa arunce cu vopsea virtuala pe uriasa tabla de joc in care Desperados a transformat fatada cladirii prin videomapping. Participantii vor putea sparge bile de metal folosind sticla Desperados, controlata prin aplicatia de smartphone Desperados Wild Paint Shooting (disponibila pe iOS si Android) pentru a genera splash-uri de vopsea. Cei care vor sparge cele mai multe bile si vor genera cele mai impresionante pete de vopsea pe fata cladirii vor fi rasplatiti cu bere Desperados.

Orange lanseaza si asta-seara o provocare participantilor: concursuri prin sms ce testeaza atat viteza, cat si creativitatea. Iar acoperisul va ramane deschis in ultima seara de ADfel, Orange invitandu-i pe cei de pe terasa Fabrica sa petreaca timp alaturi de prietenii lor intr-un spatiu relaxant si dotat cu Wi-Fi gratuit.

Editia ADfel cu numarul sapte va lua sfarsit pe acorduri care surprind esenta Insulei Romului, in cadrul Havana Mojito Experience. Fetele care amintesc de frumusetea cubaneza vor prezenta ingredientele secrete ce alcatuiesc atmosfera autentica a Havanei, dar si cateva elemente care nu sunt reprezentative pentru aceasta. Participantii vor fi incurajati sa le descopere elementele autentice, urmand ca cei care reusesc sa faca acest lucru sa fie rasplatiti cu cocktail-uri Havana Mojito, pe care le vor putea prepara singuri sub atenta supraveghere a barmanului. Toate acestea se vor intampla intr-un decor care va transporta participantii la ADfel pe plaja capitalei cubaneze.

Si pentru ca saptamana care tocmai se termina a celebrat neconventionalul, ADfel se incheie cu o proiecte de proiecte neconventionale din toata lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related