Musculitele nu vorbesc la telefon

"O sa scriu despre musculita Vodafone", le-am spus prietenilor, incintata ca am gasit in sfirsit un subiect care sa imi stirneasca tastatura. Banuindu-ma de intentii malefice, ei nu au fost de acord.

Deci imi place musculita. Nu de alta, dar imi e teama ca altfel exista riscul de a fi linsata, data afara din gasca sau admonestata la serviciu. Exagerez, evident, desi o asemenea frenezie nu am mai intilnit demult: forumurile abunda in pareri pro despre giza comunicativa, iar cercurile sociale la fel. Indiferent ca e vorba de familie, rude indepartate, prieteni, amici, cunostinte sau colegi de serviciu, de la receptionera si sofer pina ierarhiile superioare cu sef-adjunct sint incintati de noul spot Vodafone. E prima data cind toti cei pe care ii cunosc sint de aceeasi parere (buna) fata de o reclama. In acest consens general recunosc ca mi-e greu sa ma declar impotriva celebrei musculite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related