CAP semneaza campania de lansare a noii specii de card ING

CAP semneaza campania de lansare a noii specii de card ING

CAP a creat campania care promoveaza lansarea pe piata a ING Card Complet, parte din familia ING Cardus Totalus Functionalus, informeaza un comunicat emis de The Circle. Campania cuprinde spoturi TV, radio, executii print, OOH si online. Spoturile au fost produse de  StudioSet in colaborare cu Carioca.

Cardul returneaza utilizatorilor lunar 2% din valoarea facturilor la utilitati si 1% din cea a cumparaturilor la supermarket. Conceptul campaniei porneste de la dualitatea cardului, care il ajuta pe utilizator atat sa-si cheltuie banii, cat sa-i si economiseasca.  Protagonistii campaniei sunt animale hibrid: leulfoca, pingopaunul, cainelerata, zebraelefant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related