Graffiti, ilustratie, muzica si animatie. Andy ‘Sinboy’ Luke in 4 acte

Graffiti, ilustratie, muzica si animatie. Andy ‘Sinboy’ Luke in 4 acte

Isi spune Andy 'Sinboy' Luke, ca-ntr-un western plin de baieti rai, dar voi puteti sa-i spuneti numai Sinboy. Pentru ca "sinning is fun", zice el. Si-o zice chiar asa, pe englezeste, pentru ca Andy este un englezo-spaniol stabilit de 16 ani la Bucuresti.

A copilarit la Madrid, a invatat in New York si Venetia, dar in Bucuresti a gasit un grup de oameni creativi care i-au deschis apetitul si usile larg spre domeniul artei. Acum face ilustratie, graffiti, muzica si animatie. Plus chestii ciudate si grotesti, le numeste el, de dragul artei. Printre colaborarile preferate se numara cele cu baietii de la StudioSet, care cica ii dau un vibe bun. Iata, advertising-ul da si vibe-uri bine, nu lasati pe nimeni sa va spuna altceva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related