[On the Move] Alina Melescanu – noul PR Director la Ogilvy PR

Dupa recenta serie de numiri in functii ce au legatura cu online-ul, Ogilvy anunta astazi printr-un comunicat de presa faptul ca Alina Melescanu se alatura echipei Ogilvy Public Relations in functia de PR Director.

Cu o experienta de peste 10 ani in relatii publice, resurse umane si comunicare, Alina Melescanu a fost pana de curand Communications Director la Rogalski Grigoriu PR si a lucrat pentru clienti printre care se numara Pfizer, Colgate-Palmolive, Gerovital, REGINA MARIA Reteaua privata de sanatate, Cramele Halewood, Baneasa Shopping City, Tiriac Imobiliare – Stejarii si Interamerican. De asemenea, Alina a coordonat programe de comunicare pentru institutii medicale printre care Institutul “Marius Nasta”, Societatea Romana de Pediatrie, Societatea Romana de Pneumologie (Pediatrica), Societatea Romana de Urologie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related