Aplicatia de Facebook "Fructis Sensations Shampoos" a promovat noile sampoane Garnier

Aplicatia de Facebook "Fructis Sensations Shampoos" a promovat noile sampoane Garnier

Pixio Interactive a realizat aplicatia de Facebook "Fructis Sensation Shampoos" destinata promovarii noilor sampoane Garnier: Fruity Passion, Grapefruit Tonic si Citrus Mint Fresh, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, "Fructis Sensation Shampoos" a fost promovata prin intermediul Facebook Ads, a unui branding total pe ro.omg.yahoo.com si a unor bannere.

Aplicatia, activa in perioada 24 octombrie – 5 noiembrie, a atras peste 7.000 de utilizatori. Fanii paginii au fost incurajati sa tinteasca fructe de lime, grapefruit si fructul pasiunii pentru a umple sticle de sampon virtuale si a se inscrie la concurs. Concurentii care au umplut cel putin o sticla dintre cele trei variante de sampon Garnier Fructis Sensation s-au putut inscrie la concurs pentru a testa produsul. Cei mai buni tintasi s-au inscris in top si au putut sa isi provoace prietenii de pe Facebook sa le depaseasca scorul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related