Si-acum impreuna: "Ah, ha, ha, ha stayin' alive, stayin' alive"

Si-acum impreuna: "Ah, ha, ha, ha stayin' alive, stayin' alive"

Pe la inceputul lui 2012 British Heart Foundation lansa primul clip cu Vinnie Jones in care actorul exemplifica intr-un mod cat se poate de amuzant cum se face CPR (resuscitare cardiorespiratorie) folosindu-si doar mainile.

De ce Vinnie Jones e atat de fun
Clipul e al naibii de amuzant din doua motive. In primul rand toti il stim pe Vinnie Jones durul: de la fotbalist care incasa genunchi in tibie si coate in ficat pana la rolurile de gangster sau tip periculos din filme precum "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (care, apropo, a fost pelicula in care si-a facut aparitia pentru prima data ca actor). Deci tipul e genul de "badass" decupat din manuale. Si sa-l vezi asezat in genunchi resuscitand o victima pe care a "omorat-o" nitel mai devreme e menita sa starneasca zambete chiar si celor care nu apreciaza umorul englezesc. In favoarea reclamei trebuie sa spun ca pe tot parcursul manevrei de resuscitare, Vinnie Jones nu pierde deloc din vedere rolul de personaj negativ, ajutoarele se incadreaza si ele numai bine in peisaj si stim cu totii ca e doar o pauza de la viata lui e obisnuita. Dar daca vine din partea lui Vinnie, respect!, trebuie sa fie adevarat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related