HyperActive este agentia de digital pentru compania de brokeraj XTB

In urma unui pitch, compania de brokeraj XTB a ales agentia HyperActive pentru dezvoltarea si gestionarea campaniilor din mediul online. Alegerea agentiei este pusa pe seama unei propuneri ce continea o strategie de comunicare potrivita business-ului companiei, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris.

Urmarind obiectivul principal al clientului de a genera lead-uri, echipa HyperActive va oferi servicii de planificare si cumparare de media online, managementul campaniilor AdWords, dezvoltare si optimizare de landing pages si alte proiecte de comunicare digitala. Parteneriatul a debutat in luna octombrie, iar primele proiecte dezvoltate de HyperActive sunt deja in curs de implementare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated