Germanos a lansat noul website al companiei

Germanos Telecom Romania anunta relansarea website-ului germanos.ro, care vine cu un nou design si o interfata imbunatatita, informeaza un comunicat de presa emis de V+O Communication. Noua versiune a site-ului are o noua structura si isi propune sa ofere utilizatorilor o experienta optimizata, prin reducerea timpului de asteptare alocat fluxului de vanzari.

Noul site introduce si optiunea de comanda – utilizatorii inregistrati au posibilitatea de a comanda online, acestia putand alege produsele si magazinul de unde prefera sa le ridice. Dupa acest pas, angajatii magazinului Germanos vor informa potentialul cumparator cand poate veni in magazin sa cumpere produsul comandat. O alta optiune disponibila este localizare a magazinelor – utilizatorii pot gasi mai usor magazinele cel mai bine pozitionate in functie de punctul lor de interes. Calea spre identificarea celor mai potrivite produse, in functie de nevoile utilizatorilor, este facilitata de noi optiuni precum "filtreaza", "compara cu", "ordoneaza dupa", "combina cu" etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related