Cea de-a saptea editie a PR Forum va avea loc pe 25 si 26 aprilie

PR Forum va avea loc in perioada 25 - 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Organizat pentru al saptelea an consecutiv, evenimentul va cuprinde doua zile de conferinte, seminarii, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numara: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related