Publicis semneaza campania de promovare "Motive sa fii la Orange"

Publicis semneaza campania de promovare "Motive sa fii la Orange"

Publicis a creat campania "Motive sa fii la Orange" pornind de la bucuria pe care brandul isi propune s-o aduca in fiecare zi clientilor sai, informeaza un comunicat emis de companie. Campania, care a fost lansata astazi, 10 aprilie, cuprinde executii TV, cinema, OOH, print, POSM si online.

Conceptul creativ porneste de la desenele din lumina, cu ajutorul carora oamenii dau viata mai multor povesti care ilustreaza spiritul Orange. Spotul generic comunica in principal conceptul campaniei - "ai mai multe motive sa fii la Orange". Noua dintre clipurile TV ale campaniei promoveaza cate un serviciu Orange: abonamentele si telefoanele adaptate in functie de nevoile clientilor; Orange Thank You, programul Orange Care, Orange Film, Orange HD Voice, accesul la Deezer, faptul ca Orange este cea mai mare retea, care foloseste tehnologii de ultima generatie, si un serviciu care urmeaza sa fie lansat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related