[UPDATE] Orange are o noua semnatura de brand: "today changes with Orange"

Noua semnatura de brand Orange, “today changes with Orange”, isi propune sa reflecte promisiunea companiei de a simplifica experienta digitala a clientilor si de a deveni un “digital coach”, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Campania de comunicare pentru lansarea noii semnaturi a fost realizata de Publicis Worldwide si adaptata local de Publicis Romania.

“Orange a fost alaturi de clientii sai inca de la inceputul revolutiei digitale in Romania, imbunatatindu-le viata prin intermediul tehnologiei.‘Digital coach’ presupune mai mult decat oferirea de servicii si produse de ultima generatie, implica indrumare si asistenta, astfel incat noile tehnologii sa poata fi folosite cat mai simplu si eficient.‘today changes with Orange’ subliniaza acest rol si, totodata, se va reflecta in toate initiativele comerciale si institutionale ale companiei si ale Grupului”, a declarat Julien Ducarroz (Chief Commercial Officer Business to Consumer, Orange Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Adan Alex
acum 13 ani
Daca stie cineva numele piesei care este in reclama aceasta de la orange "today changes with orange" postati . Va multumesc.
Paula Nita
acum 13 ani
MGMT-Kids :)
Adrian Tudorache
acum 13 ani
Campania lor este mult, mult prea asemanatoare cu Adidas is all in.

Ma mir ca nu a scris nimeni "important" despre asta, poate nu au observat sau nu si-au permis.

Asa ca am scris eu http://astudorache.wordpress.com/2011/04/09/orange-cata-inspiratie-de-la-adidas-sau-invers/



Branded


Related