Top Agentii de PR 2013

Top Agentii de PR 2013

Revista Biz si Unlock Market Research au lansat rezultatele studiului “Top agentii de PR” in cadrul evenimentului PR and the WEB, organizat miercuri, 5 iunie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Studiul reprezinta prima cercetare de profunzime a pietei luand in calcul pentru realizarea clasamentelor atat indicatori subiectivi precum notorietatea agentiilor, ratele de angajare ale agentiilor, potentialul agentiilor de a fi invitate la pitch-uri si nivelul de perceptie privind competenta, cat si indicatori obiectivi precum procentul de crestere a cifrei de afaceri in 2012 comparativ cu 2011, fee-urile incasate de agentii, profitul, numarul de angajati, numarul de clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related