Vino la pitch-ul anului la fotbal sa-ti sustii agentia preferata!

Vino la pitch-ul anului la fotbal sa-ti sustii agentia preferata!

Dupa lungi antrenamente pentru Cupa Agentiilor la Fotbal, a venit, in cele din urma, momentul ca publicitarii sa intre pe teren si sa-si demonstreze creativitatea si competitivitatea si in afara biroului. Pe 28 si pe 29 iunie, la Daimon Sports Club din Bucuresti, echipele se vor intrece la pitch-ul anului la fotbal. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal. Programul complet este disponibil aici.

Cele 30 de echipe care vor participa anul acesta sunt: Webstyler (Forward Runners), Wave Division, Daedalus Consulting (Eagles Daedalus), G2 Romania, Carturesti, Saatchi & Saatchi (S2), Active Soft, REEA, Infinit Solutions Agency (Infinit Scorers), Senior Programming, IQads Kadett, Leo Burnett (F.C. Leo Burnett), Next Advertising (Next PLS), McCann Erickson (McCANN), First Advertising Agency (First Team), Lowe Group (F.C. Lowe), Draftfcb, GrupSapte (Galacticii G7), Advice, AdProduction, GfK Romania (Golden Team), MEDIAFAX Monitorizare, Frontline Marketing, Men in Black, Erka Promotions & Events (Erka Unlimited), ASER (FC ASER), PRIME Romania (FC PRIME), Springer & Jacoby, ThinkDigital si Viva Group (Viva Team).

Echipele nu se vor bate doar in goluri, la Cupa Agentiilor la Fotbal, ci si in creativitate. Pe langa mult ravnitul titlu de Agentia Anului, jucatorii se vor intrece in trei competitii de creatie: pentru cea mai buna pancarta, cel mai bun poster si pentru cea mai buna emblema. Cele trei competitii sunt oferite de AdProduction, solutions partner al acestei editii, iar atat pancartele, cat si posterele vor fi produse, alaturi de emblema castigatoare, folosind solutiile AdProduction.  Pe www.cupaagentiilor.ro/echipe puteti vedea cum au incercat reprezentativele de anul acesta sa-si intimideze concurenta.

Printre premiile care vor mai fi acordate in cadrul editiei de anul acesta a Cupei Agentiilor la Fotbal vor fi: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie si, pentru prima data, premiul pentru Cel mai bun echipament de echipa.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads. Solutions Partner al acestei editii este AdProduction. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Cupei Agentiilor la Fotbal, editia 2013, pe data de 29 iunie, la Club Daimon din Bucuresti.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

De sase editii, Cupa Agentiilor la Fotbal este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se lupta la pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului. Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 28 iunie vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 29 iunie turneul final si festivitatea de premiere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

SectiuneRelated