[UPDATE] Compania de curierat Cargus intra in portofoliul Graffiti PR

[UPDATE] Compania de curierat Cargus intra in portofoliul Graffiti PR

Graffiti PR va realiza strategia de brand si va gestiona campaniile de relatii publice pentru compania de curierat Cargus, informeaza un comunicat emis de agentie. Contul a fost castigat in cadrul unui pitch la care au participat alte patru agentii de relatii publice din Romania.

Cargus a trecut printr-un proces de rebrading la finalul caruia, la inceputul lunii mai, compania avea o noua identitate vizuala: un nou logo si un nou slogan - "Un pas inainte". "Alergatorul" Cargus, folosit pentru prima data in 2004, a fost actualizat in cadrul noului logo.

"Cargus e un client special pentru ca traverseaza unul dintre cele mai importante momente din istoria companiei. Dupa preluarea de catre fondul de investitii Abris Capital Partners a inceput un proces rapid de crestere, unul care trebuie sustinut si de eforturile de strategie de brand si comunicare dezvoltate impreuna cu Graffiti PR", a declarat Mircea Tomescu (Managing Director, Graffiti PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related