Serviciile Cadreon se extind si in Romania

Serviciile Cadreon se extind si in Romania

IPG Mediabrands, divizia de Media a Interpublic Group, a anuntat lansarea in Danemarca a serviciilor Cadreon, de cumparare programatica, pentru a servi ca hub central pentru tarile nordice si piete europene cheie, inclusiv Romania. Lansarea face parte din strategia de extindere a serviciului de cumparare programatica a Cadreon in regiunea europeana, care a fost inceputa in Marea Britanie in 2011 si a cuprins piete precum Germania, Olanda, Franta, Belgia si, mai recent, Italia, arata un comunicat emis de McCann PR.

Platforma specializata in performanta digitala a Cadreon integreaza tehnologia, informatia si disponibilul de spatiu publicitar pentru a targeta audiente in timp real. Operand ca un cumparator de media independent, Cadreon va colabora cu mai multi parteneri de tip DSP (demand side platform), atat de pe plan local cat si international, maximizand, astfel, atat impactul, cat si eficienta comunicarilor de tip display digital, video online si platforme mobile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related