Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Lactate, Carne, Snacks si Dulciuri in online in iulie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Lactate, Carne, Snacks si Dulciuri in online in iulie 2013

Sectorul Lactate si Branzeturi a generat in luna iulie a acestui an 970 de aparitii in online, cu 17% mai putine ca in luna iunie, si un viewership de 2,5 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta cu 5% pe bloguri & forumuri, insa a scazut in presa online si pe retelele sociale cu 12%, respectiv 30%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Lactate si Branzeturi in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna iulie de Activia Romania, Napolact si Olympus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related