CRIS-TIM a lansat noua sa campanie de imagine

Prin noua campanie, liderul pietei mezelurilor din Romania transmite consumatorilor mesajul marcii CRIS-TIM : "Iti place sa maninci sanatos". Povestea din noua campanie de imagine CRIS-TIM este, de fapt, o situatie din viata reala, care are mare incarcatura emotionala si are forta de a transmite mesajul marcii CRIS-TIM.

Spotul Tv, denumit "Steluta" evidentiaza afectiunea mamei pentru copilul ei, atentia acordata fiintei dragi, preocuparea intensa pentru binele ei. Echipa din agentie care s-a ocupat de noua campanie de imagine CRIS-TIM si-a gasit resursele strategice si creative intr-un mod foarte la indemana, dar si eficient in acelasi timp: in copilaria membrilor sai. A fost nevoie doar de cateva amintiri din copilarie care vorbeau despre relatia speciala pe care o are orice mama cu copilul ei si noua campanie CRIS-TIM a prins contur.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related