Beck’s Green Lemon Sensations – tunelul senzorial creat de Lowe&Partners pentru Beck’s

Beck’s Green Lemon Sensations – tunelul senzorial creat de Lowe&Partners pentru Beck’s

Lowe&Partners a dezvoltat pentru Beck’s Green Lemon activarea "Beck’s Green Lemon Sensations", care a avut forma unui tunel construit din patru sticle mari de bere, de 4 metri inaltime. Fiecare "camera" a sticlei astfel formate a fost corelata cu o experienta pentru patru simturi: vaz, auz, simt tactil si miros, arata un comunicat emis de GolinHarris.

"Beck’s Green Lemon Sensations a fost mai mult decat o activare, a fost engagement si o alta modalitate de adresare a brandului catre consumator, nu prin cuvinte, ci prin experienta traita. In camera vazului cei curiosi au fost intampinati initial de intuneric, ca mai apoi sa se delecteze cu imagini spectaculoase din lumea subacvatica; auzul le-a fost mangaiat cu sunete ale valurilor marii, in camera de experienta tactila au pasit pe iarba rece, ca sa se racoreasca, iar experienta olfactiva le-a adus arome de lamaie. La final, au trait experienta totala Beck’s Green Lemon", a spus Corina Angearu (Account Manager, Lowe&Partners).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related