Lowe&Partners si Mobile Works au creat sticla Beck’s care insufleteste cladirile din jurul fantanii de la Universitate

Lowe&Partners si Mobile Works au creat sticla Beck’s care insufleteste cladirile din jurul fantanii de la Universitate

Lowe&Partners si MobileWorks au realizat un proiect necoventional, parte din campania Beck’s "Vezi dincolo de eticheta", informeaza un comunicat emis de GolinHarris. La fantana de la Universitate (Bucuresti) a fost amplasata o sticla de Beck's, in interiorul careia era asezat un ecran ce permitea publicului sa vada cladirile din jur, insufletite cu personaje fantastice create de Noper, Ghica Popa, Black Moon si Pisica Patrata. Proiectul de realitate augmentata a fost lansat in cadrul unui eveniment dedicat bloggerilor si jurnalistilor.

Proiectul face parte din campania integrata Beck's, in cadrul careia artistii romani au fost incurajati sa creeze propriile variante de ambalaje pentru brandul de bere. Design-urile castigatoare vor aparea pe sticlele Beck’s care vor fi lansate pe piata in aceasta vara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related