Mecatronica in publicitate sau cum ingineria si creativitatea au cazut la pace

Mecatronica in publicitate sau cum ingineria si creativitatea au cazut la pace

Prima reclama in ziar - 1704; prima reclama la TV - iulie 1941; primul e-mail – 1971.

 „Chiar este timpul pentru ceva inovator”, s-au gandit cei de la RoboFun prin 2008. Si asa a aparut atelierul care a produs aparatul foto cu watermark Sprite sau tastatura Staropramen. Viorel Spinu (CEO, Robofun) ne spune ca nevoia consumatorului de a experimenta ceva nou a fost punctul de declansare a tot ceea ce inseamna afacerea astazi. Cum vede el viitorul mediilor de comunicare: consumatorului trebuie sa ii oferi interactiune folosind cat mai multe dintre cele cinci simturi.

Ne-am gandit sa va facem cunostinta intr-un interviu despre proiectele lor din publicitate si provocarile legate de ele. Ca sa nu ne mai lungim, RoboFun –lume, lume-RoboFun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related