Aplicatia de Facebook Orbit Chef incurajeaza utilizatorii sa-si ia adio de la resturile de mancare

Aplicatia de Facebook Orbit Chef incurajeaza utilizatorii sa-si ia adio de la resturile de mancare

SENIORHYPER a creat aplicatia de Facebook Orbit Chef, sub umbrela sloganului "Crezi ca stii cu ce se mananca o despartire", informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Alaturi de Adio! Show, aplicatia face parte din platforma de digital dezvoltata de SENIORHYPER pentru Orbit in 2013 – Break up TV.

Utilizatorii aplicatiei sunt incurajati sa identifice ingredientele din compozitia fiecarui preparat culinar ca apoi sa inlature resturile de mancare cu Orbit si sa isi ia adio de la acestea. Cei care reusesc sa se desparta definitv de resturile de mancare primesc puncte in clasament, marindu-si sansele la premii. Castigatorii sunt premiati cu 5 kit-uri de bucatarie pentru maestrii in adio si 5 rezerve de guma Orbit pentru o luna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related