Vincon Romania isi lanseaza noul site realizat de Propaganda

Vincon Romania isi lanseaza noul site realizat de Propaganda

Vincon.ro este noul site al producatorului de vin din Romania, iar agentia care s-a ocupat de dezvoltarea lui este Propaganda. Principalele caracteristici ale noului site sunt designul modern si minimalist, care pastreaza la nivel vizual una dintre principalele valori ale Vincon: traditia, arata un comunicat din partea agentiei. Vincon.ro este disponibil si in versiune de tableta sau mobil.

Noul site prezinta si o reorganizare a continutului astfel incat el sa fie mai usor accesibil vizitatorilor. Elementul de traditie a fost pastrat prin asocierea grafica a texturilor traditionale specifice domeniului Vincon cu  fotografiile mari, cu impact vizual. Astfel, pentru fiecare pagina din meniu (Companie, Produse, Sfatul Oenologului, Medalii, Club Vincon) a fost creata o textura diferita: lemn, piatra, hartie veche, juxtapusa unei fotografii specifice categoriei, precum imagini din vie, pahare de vin, baricuri de struguri .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related