Milka Last Square – cea mai premiata campanie in cadrul Consumer Marketing Grand Cristal

Milka Last Square – cea mai premiata campanie in cadrul Consumer Marketing Grand Cristal

Aseara au fost anuntati castigatorii Cosumer Marketing Grand Cristal din cadrul Cristal Festival. 17 tari au inscris case-study-uri in cadrul acestei competitii, in top aflandu-se Franta, Liban si Arabia Saudita. In total au fost acordate 23 de premii: 9 Emeralds, 6 Sapphires si 8 Cristals. Dintre toate campaniile inscrise s-a remarcat Milka Last Square realizata de Buzzman pentru Mondelez international, care a primit un Grand Cristal, dar si 3 Cristals.

La aceste 4 premii castigate pentru campania Milka, Buzzman adauga un Cristal si un Sapphire pentru Insomny coffe by Canalplay, realizata pentru Canalplay, si devine cea mai premiata agentie in cadrul Consumer Marketing Grand Cristal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related