[AdLife] Bogdan Nitu (WEBSTYLER): Prima mea experienta antreprenoriala - vanzare de casete cu jocuri pentru HC in consignatie

[AdLife] Bogdan Nitu (WEBSTYLER): Prima mea experienta antreprenoriala - vanzare de casete cu jocuri pentru HC in consignatie

Cum prinde o minge, Bogdan Nitu se gandeste imediat in ce directie sa o arunce mai departe. La 15 ani, cand o mica afacere inceputa cu unul dintre frati incepea sa dea rezultate, el se gandea cum sa eficientizeze costurile si sa-si sporeasca veniturile de buzunar. Dupa lansarea reusita a unui prim site, texaco.ro, odata cu al doilea a simtit ca e timpul sa deschida o agentie specializata, moment in care a aparut WEBSTYLER. Vazand ca un business cu site-uri are succes, si-a dorit sa lanseze campanii de comunicare recunoscute local si international. Acum, agentia pe care o conduce de aproape 14 ani a obtinut titlul de Agentia Interactiva a Deceniului la Internetics si premii internationale la Eurobest, Golden Drum si Digital Communication Awards. Va las in compania lui Bogdan Nitu, sa va povesteasca el cum se manifestau ba ambitia, ba incapatanarea in adolescenta si ce forme iau acum:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated