Recapitulare: 7 agentii romanesti premiate la Golden Drum 2013

Recapitulare: 7 agentii romanesti premiate la Golden Drum 2013

Golden Drum 2013 s-a incheiat pe 11 octombrie si 7 agentii romanesti au fost premiate in cadrul festivalului: GMP Advertising, WEBSTYLER, McCann Erickson/MRM, Saatchi & Saatchi, Geometry Global si Propaganda.

"Gandul.info - Why don't you come over?" le-a adus celor de la GMP Advertising si de la WEBSTYLER un Grand Prix la categoria "Digital Campaigns", un Gold la categoria "Public Relations" si un "Silver" la categoria "Integrated Communication Campaigns".

GMP Advertising a fost declarata agentia independenta a anului, castigand premiul "Tartini" cu 30 de puncte acumulate in competitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated