Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Racoritoare, Apa si Cafea in online in ianuarie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Racoritoare, Apa si Cafea in online in ianuarie 2014

Sectorul Racoritoare a generat in luna ianuarie a acestui an putin peste 1.300 de aparitii in online, in crestere cu 3% fata de luna decembrie, si un viewership de aproximativ 4,5 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 35% pe bloguri&forumuri si cu 12% pe retelele sociale, insa a scazut cu 36% in presa online. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Racoritoare in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna ianuarie de Pepsi, 7UP si Prigat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related