Grapefruit semneaza noul design al website-ului Cosmote

Grapefruit semneaza noul design al website-ului Cosmote

Grapefruit a lucrat la dezvoltarea noului website cosmote.ro, care are un nou design, o noua structura si integreaza incepand de astazi o platforma de e-shop, care permite achizitionarea unei game largi de servicii, informeaza un comunicat emis de Cosmote. De asemenea, vizitatorii vor avea posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reinnoi pe cele existente, precum si de a realiza diferite actiuni in contul lor.

Noul website Cosmote vine cu noi functionalitati precum Automatul de oferte, o metoda de selectie prin care clientii isi pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraoptiune si accesoriu intr-o singura pagina. De asemenea, website-ul incorporeaza instrumentul Match Me, un chestionar cu intrebari despre nevoile si obiceiurile clientilor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia si mobilitate, care ii va ajuta sa aleaga un telefon tinand cont si de preferinte, nu numai de detaliile tehnice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related