Staropramen si MasterChef incheie un parteneriat

Staropramen si MasterChef incheie un parteneriat

Brandul Staropramen va fi prezent in cadrul noii editii a emisiunii MasterChef, arata un comunicat din partea 2ActivePR. Pornind de la traditia ceheasca de a asocia berea cu mancarea atat ca ingredient, cat si ca bautura, Staropramen ii va provoca pe participantii la concurs sa gateasca retete cu bere si retete care sunt complementare cu berea.

Staropramen va fi prezent in emisiunea de pe PRO TV si prin intermediul invitatului special Chef Marek Raditsch, chef cu o experienta de 22 de ani, in prezent Executive Chef al lantului de restaurante Kampa Group din Praga. Acesta va participa in cadrul probei Bucatarul Vedeta si va gati trei retete pe care concurentii vor trebui sa le reproduca: una gatita care are berea ca ingredient, una care se completeaza cu berea si una care contine un ingredient specific berii – orzul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneRelated