S-au deschis inscrierile pentru Golden Drum 2014

S-au deschis inscrierile pentru Golden Drum 2014

Golden Drum 2014 anunta deschiderea inscrierilor pentru competitia oficiala a festivalului, alaturi de noile categorii de concurs Media si Branded Content (la sectiunea Multi Channel) si un Grand Prix dedicat campaniilor pentru cauze sociale. Deadline-ul pentru inscrierea proiectelor este 19 august, iar evenimentul va avea loc in perioada 7-10 octombrie la Portoroz, in Slovenia.

Premiul Good Cause Grand Prix va fi acordat de catre cele 2 jurii ale festivalului, care vor alege intre campaniile sociale premiate la sectiunea Social & charity din competitie.

Competitia Golden Drum cuprinde 2 sectiuni: Single Channel, dedicata inscrierilor care se remarca la capitolele creativitate si eficienta folosind un singur canal de comunicare, si Multi Channel, pentru campaniile care au integrat mai multe canale de comunicare in parcursul lor.  Fiecare sectiune va avea cate un juriu international.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated