8 agentii romanesti pe ultimele shortlist-uri de la Golden Drum 2013

8 agentii romanesti pe ultimele shortlist-uri de la Golden Drum 2013

Dupa ce pe 9 octombrie au fost anuntati primii castigatori de la Golden Drum 2013, joi, 10 octombrie, au fost anuntate ultimele shortlist-uri. Agentiile romanesti care au inscris lucrari in festival si se afla printre finaliste sunt McCann Erickson/MRM, Geometry Global, GMP Advertising/WEBSTYLER, Ogilvy&Mather, Propaganda, Publicis si Saatchi&Saatchi.

Categoriile pentru care s-au anuntat shortlist-urile sunt Film, Press, Outdoor, Direct Communication, Design of Brand & Corporate Identity, Integrated Communication Campaigns, Public Relations si Innovative Campaigns.

McCann Erickson/MRM Worldwide sunt pe shortlist la 3 categorii:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related