ICEEfest 2014 in cifre: 72 de speakeri si peste 30 de ore de know-how

ICEEfest 2014 in cifre: 72 de speakeri si peste 30 de ore de know-how

Joi si vineri, pe 12 si 13 iunie, ICEEfest aduce la Bucuresti 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii mari.

Prezentarile speakerilor sunt grupate in 22 de sesiuni, care acopera teme precum e-commerce-ul si performance marketingul, crearea de continut online, programmatic trading si automatizarea vanzarii si cumpararii de publicitate online, mobile marketing. Temele vor fi dezbatute de reprezentanti ai unor jucatori importanti din industrie, precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter sau Microsoft. Cele 22 de sesiuni se vor intinde pe durata a peste 30 de ore, fiind asteptati peste 1.500 de participanti din 9 tari. IAB MIXX Awards, Viral Movie Night, petrecerile si serile de stand-up sunt partile de content light ale ICEEfest.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related