IAB MIXX Awards 2014: componenta juriului si criteriile de selectie

IAB MIXX Awards 2014: componenta juriului si criteriile de selectie

IAB MIXX Awards a desemnat membrii juriului care vor selecta cele mai bune campanii din mediul digital romanesc dintre cele inscrise in cea de-a 3-a editie a competitiei, anunta un comunicat emis de Rogalski Damaschin.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie, in cadrul conferintei regionale de comunicare digitala ICEEfest, la Grand Cinema Digiplex Baneasa – Epika Hall. Data limita de inscriere a proiectelor si campaniilor la Premiile IAB MIXX Awards este 31 Mai 2014.

David Doty (Executive Vice President & CMO, Interactive Advertising Bureau US) va fi prezent pentru prima data in Romania, fiind totodata presedintele onorific al juriului si invitat special la Gala Mixx Awards pentru a inmana premiul "Best MIXX".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated