[UPDATE] Gold la Cyber Young Lions pentru Bianca Dumitrascu si Razvan Paul Ghilencea

[UPDATE] Gold la Cyber Young Lions pentru Bianca Dumitrascu si Razvan Paul Ghilencea

[UPDATE] Absolventi ai The Alternative School for Creative Thinking, Bianca Dumitrascu (Art Director, FRIENDS TBWA/Bucharest) si Razvan Paul Ghilencea (Copywriter, FRIENDS TBWA/Bucharest) au castigat azi trofeul Gold in competitia Young Lions, la categoria Cyber, cu proiectul "Blind Shopping". Acesta e primul trofeu Gold castigat de o echipa din Romania la Cannes Lions 2014, dupa ce McCann Erickson Bucharest si MRM Worldwide Romania au castigat 2 trofee de Bronz pentru campaniile ROM - "Bucharest, not Budapest" (Promo & Activation) si Vodafone - "Ghita Ciobanul" (Media). 

Echipa formata de cei doi s-a numit Flipsters si a fost sustinuta financiar pentru intrarea la festival de PITECH+PLUS / ACADEMY+PLUS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related