George Carpov se alatura echipei de consultanti V+O Communication

George Carpov se alatura echipei de consultanti V+O Communication

V+O Communication isi mareste echipa de consultanti prin numirea lui George Carpov pe pozitia de PR Account Director, anunta un comunicat emis de agentie.

George Carpov are peste 10 ani de experienta in agentii specializate din Romania si in companii multinationale; a lucrat pentru Grayling, GMP PR si, cel mai recent, pentru compania Teamnet World Professional Services, membra a Grupului Teamnet. In calitate de consultant, a coordonat comunicarea strategica pentru clienti din diverse industrii, precum energie, auto, IT&C, FMCG sau transporturi. Carpov este de asemenea consultant in cadrul echipei CSRMedia.ro, impreuna cu care organizeaza Romanian CSR Awards, competitia locala care premiaza initiativele de responsabilitate sociala ale companiilor din Romania, precum si seminariile CSRMedia, o serie de evenimente dedicate profesionistilor din domeniu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related