George Carpov se alatura echipei de consultanti V+O Communication

George Carpov se alatura echipei de consultanti V+O Communication

V+O Communication isi mareste echipa de consultanti prin numirea lui George Carpov pe pozitia de PR Account Director, anunta un comunicat emis de agentie.

George Carpov are peste 10 ani de experienta in agentii specializate din Romania si in companii multinationale; a lucrat pentru Grayling, GMP PR si, cel mai recent, pentru compania Teamnet World Professional Services, membra a Grupului Teamnet. In calitate de consultant, a coordonat comunicarea strategica pentru clienti din diverse industrii, precum energie, auto, IT&C, FMCG sau transporturi. Carpov este de asemenea consultant in cadrul echipei CSRMedia.ro, impreuna cu care organizeaza Romanian CSR Awards, competitia locala care premiaza initiativele de responsabilitate sociala ale companiilor din Romania, precum si seminariile CSRMedia, o serie de evenimente dedicate profesionistilor din domeniu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related