Fiecare nume are cate-un profil in social media: Hello, My Name Means

Fiecare nume are cate-un profil in social media: Hello, My Name Means

Nu stiu cat de decisivi sunt altii, dar stiu ca eu, de fiecare data cand a trebuit sa imi aleg un username pentru un joc, profil si chiar cand mi-am facut prima adresa de mail, am stat o groaza de timp pana am ales o optiune. Daca facem un salt pana la alegerea de nume pentru un copil, incepe sa mi se invarta capul. Ai putea sa alegi calea sigura, adica iei un nume conventional, cunoscut de toata lumea – banuiesc ca probabil asa s-a umplut Romania de Andrei si Marii – sau ai putea sa incerci sa fii special si sa-i dai un nume care sa iasa in evidenta. Lucru care l-ar putea marca restul vietii. De pilda, cu greu imi imaginez cum e sa te strige colegii de gradinita Bear Blu (sau doar Bear, sau doar Blu), situatie in care se afla copilul Aliciei Silverstone, de pilda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related