„Cand poti si vrei mai mult, reusesti” ne arata cea mai noua campanie Alcalia semnata DDB Romania

„Cand poti si vrei mai mult, reusesti” ne arata cea mai noua campanie Alcalia semnata DDB Romania

Ca urmare a castigarii pitch-ului de creatie organizat de Maspex, DDB Romania lanseaza noua comunicare a brandului premium de apa Alcalia. Asa cum cele mai bune insight-uri sunt cele care vin din adevaruri pure, la fel s-a intamplat si cu inspiratia noii campanii care a venit direct din produs, mai precis adancimea de la care este extrasa aceasta apa alcalina (1200 metri) din izvoarele minerale ale muntilor Rodopi, Velingrad. Prin urmare, inspirati din procesul de extragere, a venit firesc ca Alcalia sa imbratiseze, in noua campanie, acest statement de brand: Descopera lumea dinauntrul tau.

"Impreuna cu echipa DDB, demaram al treilea an de comunicare pentru Alcalia, printr-o campanie care se pliaza perfect pe atributele de comunicare anterioare si care pune accent pe beneficiile produsului si diferentiatorii sai: natural, sursa, adancime, pH. Alcalia se adreseaza oamenilor curajosi, care nu se sperie usor si nu se multumesc cu putin. Oameni care cred, merg mai departe, cauta adanc, exploreaza si isi imping limitele" a declarat Alexandra Panait, Marketing Manager Beverages in cadrul Maspex Romania.

"In momentul in care ne-am dat seama ca vorbim de un brand care ii inspira pe cei ce nu inceteaza sa caute, sa descopere si sa faca acel „extra mile”, am realizat ca cel mai potrivit sa ilustreze noul episod Alcalia este Adrian Nartea, cel care a adus succesul primei campanii. De data aceasta insa dam la o parte cortina si il descoperim pe Nartea, autentic, in rolul vietii lui, cel de actor", a declarat Roxana Tampau, Managing Director DDB Romania.

Pentru a ajunge un actor de succes, a straluci in fata reflectoarelor, este nevoie de mult antrenament, curiozitate, experimentare, dorinta de a ajunge mai departe si a da tot. Cu alte cuvinte, <>, intocmai precum extragerea acestei ape alcaline premium.

Campania beneficiaza de comunicare pe TV, in digital si Social Media si se desfasoara in perioada aprilie-mai.

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei sunt formate din:

DDB Romania:

Andreea Balta - Account Director
Andreea Boiangiu - Account Manager
Karina Condei - Strategic Planner
Stefan Vasilachi - Creative Director
Teodor Minea - Sr Art Director
Mihai Alexandru Ion - Sr Copywriter
Roxana Tampau - Managing Director 

 

Maspex Romania:

Alexandra Panait - Marketing Manager Beverages
Alexandru Cirmaciu - Senior Brand Manager
Raluca Radu - Brand Manager
Gabriela Oprea - Junior Brand Manager
Alexandru Mihalcea - Junior Brand Manager

Apa Velingrad ALCALIA este extrasa din izvoarele minerale ale Muntilor Rodopi, din regiunea balneoclimaterica Velingrad, de la 1200 m adancime. Este o apa minerala naturala necarbogazoasa, natural alcalina plata direct de la sursa, cu un pH ridicat de 9,36.

Culoarea petului este emblematica pentru nivelul ridicat de alcalinitate indicat de scala pH-ului. Compozitia apei 100% natural alcaline, Velingrad ALCALIA, ramane neschimbata pe tot parcursul ei, de la sursa si pana ajunge la consumator.

Apa premium in categoria apelor minerale natural alcaline de pe piata din Romania, Velingrad ALCALIA se adreseaza consumatorilor care aleg produse potrivite unui stil de viata activ si sanatos. Descopera ceea ce iti face bine! "Alcalia imi face bine!"

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related